Zit je relatie of huwelijk in zwaar weer en vraag je je af of een scheiding beter zou zijn? Stel jezelf dan eens wat vragen. Vind je je huwelijk een sleur?  Is een relatie alleen de moeite waard als er geen sleur zou ontstaan? Of ben je verliefd op iemand anders? Is die verliefdheid je meer waard dan het samen leven met je kinderen. Uit elkaar gegroeid bent, ieder zijn eigen gang? Is veel samen doen echt noodzakelijk voor een relatie? Of ben je niet meer verliefd? Vind je dan dat je in een relatie altijd verliefd op elkaar hoort te blijven?

Goed nieuws; de praktijk heeft inmiddels een contract met diverse gemeenten, zodat de hulp vergoed kan worden bij verwijzing door het CJG of de huisarts, medisch specialist of jeugdarts. Kijk bij Praktijkinformatie onder het kopje Vergoedingen voor meer informatie.

In moeilijke tijden is muziek vaak een middel dat troost en ontspanning geeft. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek of het maken ervan, muziek is een mooi middel dat veel mensen, groot en klein, aanspreekt. Muziektherpeute Sandra van Dijk van Mensenhanden is een ervaren therapeute, die muziektherapie geeft aan kinderen, jongeren en volwassenen, afgestemd op de hulpvraag. Het kan dan gaan om het samen muziek maken, verschillende instrumenten gebruiken of het schrijven van een tekst op een bestaand lied. Omdat elk kind en elke situatie een daarop afgestemde aanpak vraagt is het fijn om te kunnen samen werken met een therapeute als Sandra, zodat wanneer een kind dat nodig heeft muziektherapie ingezet zou kunnen worden. Kijk voor meer informatie op www.mensenhanden.nl.

Na een intensieve voorbereiding kan de praktijk van start. Ik wil u dan ook van hare welkom heten bij mijn praktijk. Bel gerust voor vragen of vrijblijvende informatie. Ik vertel u graag waar ik u mee kan helpen!

Openingstijden

De afspraken vinden plaats in de praktijk.

maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
Gesloten
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
Gesloten
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wat ik doe

Orthopedagogische Praktijk Samen Verder is gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van kinderen en jongeren van 0-18 jaar en hun ouders bij echtscheiding. Maar ook bij opvoedings-, ontwikkelings- en gedragsproblemen, en met hechtings- en adoptieproblemen. Tevens kan onderzocht worden wat er aan de hand is en zou moeten gebeuren, bv. op het gebied van intelligentie of de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Informatie


Drs. Ingrid Peters
Prinses Margrietstraat 1
7204 AJ Zutphen
E-mail:
Telefoon: 06-42586090
KVK nummer: 66433657
Bankrekeningnummer: NL49INGB0007385785