Om verschillende redenen kan de opvoeding van een kind of jongere moeilijk zijn. Dit kan te maken hebben met gebeurtenissen in uw leven of het leven van uw kind, maar ook met hoe uw kind in elkaar zit, met zijn/haar mogelijkheden en beperkingen of met de manier waarop u en uw kind met elkaar omgaan. 

De praktijk kan samen met u bekijken waar u tegen aan loopt, waar u vragen over heeft, wat u moeilijk vindt en wat u juist goed af gaat en op welke manier hierin verandering aan te brengen is, zodat het kind zich kan ontwikkelen naar zijn of haar mogelijkheden en u hem of haar hierbij zo goed mogelijk kunt ondersteunen.

Hierbij kunt u denken aan:

– slaapproblemen (inslapen of doorslapen)

– slaap/waakritme

– eetproblemen

– zindelijkheidsproblemen

– driftbuien

– opstandigheid

– problemen tussen broers en zussen

– structuur bieden

– moeite met het aangaan van contacten met andere kinderen of het onderhouden ervan.

Openingstijden

De afspraken vinden plaats in de praktijk.

maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
Gesloten
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
Gesloten
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wat ik doe

Orthopedagogische Praktijk Samen Verder is gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van kinderen en jongeren van 0-18 jaar en hun ouders bij echtscheiding. Maar ook bij opvoedings-, ontwikkelings- en gedragsproblemen, en met hechtings- en adoptieproblemen. Tevens kan onderzocht worden wat er aan de hand is en zou moeten gebeuren, bv. op het gebied van intelligentie of de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Informatie


Drs. Ingrid Peters
Prinses Margrietstraat 1
7204 AJ Zutphen
E-mail:
Telefoon: 06-42586090
KVK nummer: 66433657
Bankrekeningnummer: NL49INGB0007385785