Een echtscheiding is een zeer ingrijpende levensgebeurtenis, zowel voor ouders als kinderen. Terwijl de ouders proberen alles zo goed mogelijk te regelen voor hun kinderen, hebben zij zelf ook het nodige te verwerken. Dit te moeten combineren is een zware klus.

Om verschillende redenen kan de opvoeding van een kind of jongere moeilijk zijn. Dit kan te maken hebben met gebeurtenissen in uw leven of het leven van uw kind, maar ook met hoe uw kind in elkaar zit, met zijn/haar mogelijkheden en beperkingen of met de manier waarop u en uw kind met elkaar omgaan. 

In de ontwikkeling van kinderen kunnen door verschillende omstandigheden diverse problemen ontstaan. Vraagt u zich af wat er met uw kind aan de hand is, waarom het zich zo gedraagt en hoe u het kunt helpen?

Openingstijden

De afspraken vinden plaats in de praktijk.

maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
Gesloten
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
Gesloten
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wat ik doe

Orthopedagogische Praktijk Samen Verder is gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van kinderen en jongeren van 0-18 jaar en hun ouders bij echtscheiding. Maar ook bij opvoedings-, ontwikkelings- en gedragsproblemen, en met hechtings- en adoptieproblemen. Tevens kan onderzocht worden wat er aan de hand is en zou moeten gebeuren, bv. op het gebied van intelligentie of de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Informatie


Drs. Ingrid Peters
Prinses Margrietstraat 1
7204 AJ Zutphen
E-mail:
Telefoon: 06-42586090
KVK nummer: 66433657
Bankrekeningnummer: NL49INGB0007385785